Palvelut

Monipuoliset palvelut 

Tarvitsetko kielentarkistusta, lokalisointipalveluja, tekstitystä videoihin, kielitaitoista henkilöä mukaan neuvotteluihin tai messuständille tai vaikkapa tulkkausapua? Ota yhteyttä myös muissa kieli- ja kulttuuriasioissa kuin käännösasioissa! Sovimme yhdessä palvelukokonaisuudesta, joka sopii odotuksiisi ja aikatauluihisi.​

Kieli kunniaan

Käännökset ovat tarjoamieni palvelujen ydin, sekä asiateksti- että audiovisuaalinen kääntäminen. Sitä täydentävät muut oheispalvelut, kuten esimerkiksi lähtötekstin oikoluku. Sujuva, huolellinen ja luonteva kieli antaa hyvän ja laadukkaan kuvan ulospäin, kun taas kielioppivirheet ja kirjoitusvirheet saattavat pelästyttää potentiaaliset asiakkaat kilpailijan luokse.

Kokonaisvaltaista kielenhuoltoa

Käännöskokemusta minulle on kertynyt mm. tilinpäätöksistä (myös suomalaiset ja ulkomaalaiset pörssiyhtiöt), sijoitusrahastojen markkinakatsauksista, erilaisista sopimuksista, markkinointikampanjoista, eri alojen verkkosivuista (mm. turismi, teollisuus, kaupungit ja kunnat) sekä tuotekuvastoista. Olen myös toiminut tulkkina neuvotteluissa ja messuilla sekä ajastanut ja kääntänyt usean elokuvatekstityksen.